Van jongs af aan is muziek mijn passie. Ik zat als klein meisje soms uren op m’n kamer, pingelen op de gitaar en liedjes verzinnen. In 1998 ben ik naar het conservatorium in Zwolle gegaan en daar ben ik afgestudeerd voor zang lichte muziek.

Na mijn afstuderen heb ik met verschillende muzikanten gewerkt als solist, maar ook als backing vocal. Daarnaast heb ik aan een aantal theater producties meegewerkt waaronder Dichtbij Mattheus en Ondersteboven.
Mijn grootste avontuur was met de band Newday (met Henk Doest, David Wilschut, Wilco van Esschoten, Peter Doest) om samen op zoek te gaan naar een nieuw geluid. We hebben ontzettend veel lol gehad en op grote podia mogen spelen. Daarnaast hebben we twee albums uitgebracht met onze eigen liedjes.

Mijn eigen album maken was altijd al een droom, en vanaf december 2014 ben ik begonnen liedjes  te schrijven daarvoor. Dat ging zo lekker en ik kreeg er zoveel energie van! Binnen korte tijd waren er genoeg liedjes klaar voor een heel album, en in mei 2016 is m’n allereerste solo album uitgekomen. Ontzettend spannend om deze stap te zetten, om mijn eigen liedjes uit te brengen, maar o zo leuk! Hoe heerlijk is het om te zien als mensen geraakt worden door mijn verhaal of zichzelf herkennen. Ik hoop dat mijn liedjes je blij zullen maken, je geraakt zult worden, en je troost en nieuwe hoop geven!

Lees meer op http://www.larissamusic.nl