Datum: Vrijdag 23 maart en zaterdag 24 maart 2018


Locatie: Dolfinarium, Strandboulevard Oost 1, Harderwijk (Theaterkoepel) Bekijk op Google Maps


Aanvang: 19:30 uur Einde: 21:45 uur


Toegankelijkheid: Het Dolfinarium is toegankelijk voor rolstoelen. Er zijn rolstoelplaatsen te koop via TrueTickets. Leeftijd: Victory is geschikt voor alle leeftijden, ook voor kinderen. Houd er rekening mee dat het programma ruim 2 uur duurt en er geen pauze is.


Kaarten: Koop je kaarten eenvoudig online via TrueTickets. Je ontvangt direct een bevestiging van je reservering per e-mail. Een week voor het evenement ontvang je per e-mail een uitnodiging om je e-ticket te printen. Het e-ticket kun je geprint of via je smartphone aan de deur laten zien. Betalen: Kaarten kosten €18,50 p.p. (incl. €1,- reserveringskosten). Je hoeft niet zelf online het bedrag over te maken, dit wordt automatisch eenmalig van je rekening afgeschreven. Annuleren: Annuleren kan uitsluitend binnen 5 dagen na reservering via TrueTickets.


Parkeren: Lelykade (P2). Vanaf de Lelykade is het Dolfinarium op loopafstand via de ophaalbrug. Let goed op de bewegwijzering als je Harderwijk binnenkomt, en volg deze naar de juiste parkeerplaats. Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe Boulevard, daardoor kan de parkeersituatie dagelijks anders zijn. Parkeertarieven (vooraf betalen):

  • Betaald parkeren: alle dagen van 8.00 - 18.00 uur, op vrijdag en koopavonden tot 21.00 uur
  • 1e uur: € 1,70
  • Opvolgende uren: € 1,70
  • Dagtarief: € 8,50 (vooraf betalen)
  • Belparkeren is mogelijk

Lees meer op de site van Gemeente Harderwijk

 

Bestel nu je kaarten